DuckAndRun.blogg.se

Pic; Sarah

Jag går tillbaka till att blogga själv igen nu, hehe. Det blir bäst så eftersom jag uppdaterar lite för mycket ibland och det här ska ju vara en blogg för två. Jag går inte tillbaka till min gamla, utan det blir denna - DuckAndRun.blogg.se. Vi ses där kompisar! Puss från Sarah.


Mannen I Den Vita Hatten, Kanske Bästa Svenska Skrivna Låt


godnatt bloggen


Då var denna söndag över då... Snart. Jag har som sagt haft en väldigt skön söndag idag och ännu skönare var att det bara var jag och mamma hemm idag. Hihi. Jag fick ett litet ryck förut och jag visste att jag hade en hårfärg i mitt rum, så jag spontanfärgade mitt hår och det blev lite mörkare, lite jämnare och ingen synlig utväxt som man tänker på. Det är bra! Nu hade jag tänkt bädda ner mig i sängen och träna på mitt argument i huvudet. Ska redovisa det imorgon är det tänkt... Det är också tänkt att jag ska ta vaccinet mot svinis då. Får hoppas att jag inte får några biverkningar. Förövrig så finns det inget värre än sprutor, men har jag haft en skapligt tjock nål/spruta i in och ut i mitt knä för att tappa det på blod och vätska(mitt knä hade hoppat ur led) så klarar jag väl den där sprutan också. Det kommer nog gå bra! Vi hörs imorgon grabbar, då går vi in på vecka 48. Puss / Sarah.

H&M







Jag sitter och dregglar på tangentbordet just nu. Vill shoppa! Vill ha pengar! I neeeeed it!

Förutom att sitta och dreggla över alla fina saker jag hittar på dels H&M så väntar jag på mat, lasagne, gott! Väntar på att Thomas ska komma hem med Cola också. Helt perfekt söndag, slappsöndag. Jag har faktiskt börjat tycka om söndagar. Det är bra! Puss / S.

mys

Pics; Sarah


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen ni ser på bilden och mysa med katten ni ser på bilden. Somnar säkert till lite, hörs sen / S

grym lördag!

Brist på bilder

Hejsan bloggen! Eller godmorgon för min del, hehe. Jag vaknade precis. Jag hade en sjukt bra lördag igår måste jag säga. Åkte ju först upp till Norrköping, hem till pappa, för att hälsa på lillebrorsan och bara ha allmänt mysigt. Vi lagade mat, tacos, mums! Och kikade på foton, jag fick fota Emil lite också. Hihi. Sen när jag kom hem var klockan runt, mjaaa - sex kanske. Då var det bara att sätta igång att fixa sig för jag skulle hem till Viktoria. Jag körde på svarta kängor och röda läppar! Tack för igår tjejer, hade grymt kul! :) PUSS / S

norrköping

Pic; Sarah

Godmorgon! Jag har precis vaknat, eller ja - för en halvtimma sedan. Väcktes av ett samtal från Pappa som berättade när han skulle komma och hämta mig. Så jag ska hoppa in i duschen och börja fixa mig lite, sen packa ner gitarren i gitarr-väskan och fixa lite, för halv elva blir jag hämtad. Vet inte om jag kommer ha någon tillgång till en dator där borta, men annars så hörs vi ikväll / Sarah

me so tired


Hej bloggen. Det blev en ensam kväll i alla fall, eller ja, ensam och ensam. Hade ju mamma, Thomas och the cats här hemma. Vi har käkat massa gottis och kollat på idol, skapligt vad bra allihopa var idag! Jag ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt. Ska bara tvätta bort det äckliga sminket jag har i fejjan och borsta gaddarna osv. Ska upp tidigt imorgon då daddy cool ska få finbesök(av mig vill säga, hehehe). Så jag kommer befinna mig i Norrköping imorgon, får se om jag hinner med ett inlägg på morgonen.

Nej hörni, nu ska jag fixa lite sen bedtime. Puss och kram, sov så gott. Godnatt ♥ / Sarah

godis

Pics; Sarah


Det lönar sig att städa, hehehe. En hundring och en lördagspåse rikare... Inte för att det är lördag då! Hähä. Puss Sarah.

snow patrol - run

Pic; Unknown - google

if you got the money


Tre helt olika låtar som jag dansar runt till, eller ja - sjunger till här hemma medans jag städar. Det är faktiskt kul att städa med musik! Remember that ;) Kvällens planer är förövrigt fixade nu, förhoppningsvis, hihi. jag kommer dra hem till någon, som vi inte bestämt än, haha, med Josefine, Caroline och Linnéa och moffa. Möjligtvis Emma och Julianna också. Sjukt värt! Vi hörs snart, puss Sarah!

you and me might end up togehter



Jaha, fredag idag då. Igen. Vet inte riktigt vad som händer, var planerat att vi skulle ut och röja lite, jag och gäng flickor. Men jag vet inte, tror inte det blir så. Jag har egentligen bara lust att sitta hemma med sällskap av mina katter och en påse ostbågar. Haha, Sarah goes boring! Men det får man vara ibland. Nu ska jag i alla fall göra som Josefine skrev i sin blogg att hon gör - städa och dansa runt! Då blir nog mamma glad när hon kommer hem till ett städat hus. Me so kind! Puss, Sarah.

today I'm wearing this



Today - Oversize tröja, BikBok. kängor och ringar, H&M. Kedjor, Åhléns.
Kom hem från skolan vid ett, vi fick sluta en timme tidigare då vi alla i klassen blev klara väldigt snabbt - jag vet min orsak i alla fall, det gick sämst! Får hoppas på ett G i alla fall. Puss Sarah.

new moon


Inatt klockan 23.59 kommer det vara massor med personer som sitter bänkade framför bioduken och ska kolla på premiären av New Moon här i lilla Katrineholm. Jag vill ocksååååå! Men jag måste vara hemma och plugga :( Puss, Sarah.

plugga? hmmm


Hejsan bloggen! Förlåt för dålig uppdatering idag, men det är sånt som händer alla ju. Hehe. Skolan idag har vart väldigt soft men väldigt lång. Slutade i alla fall runt halv fyra och jag kom hem efter fyra någongång, med Julianna. Det var meningen att vi skulle plugga. Men vad vart det? Vi bakade kladdkaka och kollade på tv istället. Åt Spaghetti och carbonara också! Gott var det.

Inte mycket mer har hänt idag, eller jo - jag "träffade" min lillebror för första gången idag. Fick klappa lite på honom. Det var nog den sötaste ungen jag sett i hela mitt liv. Haha, helt sjukt! =D Stolt storasyster? Javisst! Men mycket mer än så är det inte som har hänt, haha. Och inte mycket mer kommer att hända heller, förutom att plugga då. Har prov imorgon. Mediekommunikation och grejer, svårt så jag vet inte vad. Men det ska nog gå bra... Om jag sätter igång att plugga nu! Vi hörs senare, puss och kram från Sarah.

lussebulle

Pic; Sarah

Två lussebullar, ett glas julmust och Twilight. Det är vad jag ska göra nu, dreggla lite också... Bara för att Robert är så snygg! Hoppas ni har en fin onsdagskväll, puss och kram från Sarah.

anton kristiansson - lilla london


broken hearted

Pics; Sarah


regn

Pic; Sarah

Hej bloggen. Jag kom hem från skolan för en liten, liten stund sedan. Det är mörkt ute, det regnar och det är kallt. Många hatar det, vissa klagar. Men jag älskar det! Nu kan man ta på sig hur mycket kläder som helst, lager på lager liksom, tända ljus, dricka varma drycker... Lyssna på julmusik, haha. På tal om ljus, det hade mamma tänt en massa i mitt rum samtidigt som hon stod och städade det när jag kom hem. Tack, mami.

Jag är så himla trött, så ska sätta på lite musik och lägga mig ner i sängen, typ kolla upp i taket och inte gör någonting alls. Haha. Men det är mysigt, ibland i alla fall... Bara en söt pojke som fattas nu, dags att skaffa en kanske? =D Hihi. Pussar och kramar / Sarah.

skor


Jag sa; Om du vill vara extra snäll någon dag får du gärna beställa dem här skorna till mig, bara för att liksom.
Mamma svarade; Men, du kan beställa dem nu om du vill.

Hihi, tack mamma <3


chokladpudding

Pic; Emma

Hello again! Jag låg som osynlig och somnade på soffan för några timmar sen, gud så skönt det var. Men vaknade dock av att thomas nästan satte sig på mig, hade ju blivit mos då. Men pigg blev jag och då tog jag på mig skorna, jackan, vantar och så vidare för mamma skulle åka och handla, jag hade ingenting att göra, så jag hängde på. Lika bra, för då får man alltid något gott med sig hem. Chokladpudding, en såndär färdig-gjord ni vet? Blev grymt sugen på en sån, så vi köpte en till mig och när vi kom hem satte jag mig i soffan och började äta. Var lite skeptisk för konsestensen(?), den var helt slajmig... Jag slängde den efter första, andra och tredje tuggan.. Om man kan kalla det tugga.

Ett totalt ointressant inlägg om chokladpudding fick jag till. Och med en bild som inte har någonting alls med det hela att göra! Cred till mig... Nu ska jag äta en Billy's, tjockisdag? Javisst! Massa pussar från Sarah.

tisdag

Hejsan! Sarah här. Det var meningen att jag och Julianna skulle ta några snygga photo booth bilder idag eftersom vi sitter i princip bara vid datorn på tisdagar. Men vi var för inne i arbetet, som förörvigt är att göra en BRIS-film, så kanske nästa vecka då? :D Haha. Idag är det som sagt, tisdag, och jag ska inte göra någonting alls. Om jag orkar ikväll så drar jag till gymmet och kör lite kondition.. Annars blir det bara att ta det lugnt, va. Kanske plugga lite för en gång skull? Har ju trotsallt prov på fredag. Puss och kram.

Här får ni dock två gamla photo booth bilder, haha;


Lite Ballt

Pics; Julianna


Heeejdär! Julianna här, det va ett tag sen...
Men nu är jag här! haha. Jag la bara in två bilder som ni ser, jag har inte så mycket att säga om denna dag. Jag har varit ganska seg, känner mig lite sjuk... Men det är nog ingen fara med det! =)

Helgen som var den började med en lugn dag och sen party dagen efter, det är det som jag och brudarna kan bäst, om vi säger så! haha. Sjukt kul hade vi i alla fall! Tack.

Nej hörreni, nu ska jag nog kila ner och ta lite glass, har galet ont i halsen. Med lite glass så blir det helt okej! hihi.
ha det bäst, pussar från Julianna! ♥

godnatt

Pic; Sarah

Klockan är tio och jag är faktiskt ganska trött. Skolan tar på krafterna... Även fast vi har det hur soft som helst, haha. Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, gick ut och träffade Josefine förut en stund, men inget annat. Imorgon kan jag dock meddela att det kommer lite inlägg från Julianna också, haha. Hon skrev nyss på msn; Sarah, jag kommer aldrig hinna blogga lika mycket som dig :(. Haha, söt hon är :D Men jag är ett bloggfreak, det är därför det kommer så mycket uppdateringar från mig. Menmenmen, ska väl ta en kvällsmacka eller något nu och sedan sova. Vi hörs imorgon, puss och godnatt / Sarah.

heels

Pics; Sarah


Hejsan bloggen. Jag hade ingen idé eller något om vad jag skulle fota, så jag slängde på mig ett par heels och drog upp benen i luften. Voilá! Haha, inte världens snyggaste bilder, men det funkar... Lite speciella, precis som jag. Hihihi. Ni kanske märker att jag inte är på dansen? Det är för att jag har en nöt till mamma(hihi, förlåt mamma) som tog bilen till jobbet och jag hade ingen skjuss. Ville inte gå i kylan och mörkret själv heller. Så nu är jag typ såhär ledsen, hahaha;

/ Sarah

höja volymen


Hej igen! Eftersom jag har aboslut ingenting att göra så tänkte jag höja volymen på högtalarna, laga lite mat och försöka få några bra bilder i kameran.. Måste bara hitta något roligt att ta kort på. Men vi hörs igen efter dansen med förhoppningsvis lite nya pics / Sarah

no picture

Hejsan bloggen. Vad konstigt det känns när man ska gå hem efter skolan och det nästan är kolsvart ute. Men jag ska inte klaga, jag gillar att komma in efter att ha vart ute i kylan och sätta på mysig musik och tända en massa ljus. Hihi, det är vad jag har gjort nu! Britney Spears - Out From Under spelas flitigt nu, blev helt fast efter att jag lyssnat på den, på Josefines blogg. Nu idag är det inte så mycket som händer för min del, bara ta det lugnt. Dans har jag i för sig klockan sju :) Vad ska ni göra idag dååå? Puss Sarah.

randigt

Pics; Sarah


Hellooo! Den där duschen var välbehövlig kan jag säga. Riktigt skönt var det. Förutom det så har jag hunnit med att städa rummet och tänt en massa ljus, satt på mig sköna kläder som ni kan se på den översta bilden - randig tröja från Gina Tricot. Leggings från Cubus och tofflor som inte syns från Skokanonen tror jag. Jag har även hunnit måla mina naglar, svart fick det bli. Har haft rött och knallrosa så mycket. Nu ska jag gå och se om mamma har börjat med maten annars får det bli nudlar för min del. Lika bra! Cya / Sarah.

black and white




Hej igen! Jag har absolut ingenting att göra och jag känner att jag måste ta mig upp ur sängen och få någonting gjort. Så ska ta en lång, varm och skön dusch nu.. Kanske ett bad, skulle vara skönt. Sen får vi se vad som händer. Kanske hjälpa mamma med maten? Det visar sig, vi hörs sen. Puss / Sarah.

jimmy choo for h&m


Med tanke på vad man har sett på framsidan av H&M's hemsida ett tag hade jag ganska höga förväntningar, det såg ju så snyggt ut! Men njaaa, det var inget att hurra eller klappa händerna för. Hittade dock lite armband, skor och små väskor som gärna skulle få flytta in i min garderob... Som förövrigt borde städas lite snart. PUSS, Sarah.

the vampire diaries

Pic; Unkown - google

Har tagit in julmusten som stog och blev kall utomhus, plockat fram chipsen och ska nu sätta på ett avsnitt av The Vampire Diaries! Helt galet vad skön söndag jag har.. Vi hörs om ett tag, då ska jag visa mina favoriter från Jimmy Choo for H&M. Höhöh. Sarah.

let the sun die


Den här låten brukar jag alltid lyssna på, på söndagar. Nästan bara på söndagar! Vet inte varför, har bara blivit så. Men bra, det är den.... Lets kill the sun for what we are and leave me here with god and I've will pay my sinns whit my own blood.

Föresten! Jag tror att Julianna är hemma hos Emma just nu och inte har tillgång till dator. Det är därför det kommer så mycket inlägg från mig... Och för att jag har tråkigt, hihi / Sarah.

amy diamond



Ringar från H&M.

Hejsan bloggeeen! Är ensam hemma just nu och jag sitter insvept i en filt och sjunger falskt till Amy Diamond. Haha. Idag blir det nog bara att ta det lugnt, är så sjukt trött och det är lika bra att vila upp sig till kommande skolvecka. Det är inte långt kvar till jullovet nu va? Få se... v.47, v.48, v.49, v50 och v,51. Fem veckor! Det går fort! / Sarah

olsen twins

Pics; Unknown - google


Ashley och Mary-Kate Olsen är två av mina främsta inspirationskällor i klädväg. Alltid lika grymma kläder! Och dem gör sig så grymt bra på bild. Älskar dessa ovanför. Vem/vilka är era främsta källor? Puss Sarah

Melissa horn - jag kan inte skilja på

Pics; Sarah


morgonstund har guld i mund

Pics; Sarah


Godmorgon bloggen! Jag har precis stigit upp ur sängen. Jag vaknade av att mamma hade satt på julmusik, så Tommy Körbergs vackra klinga väckte mig, hehe. Mysigt! Något som dock inte var lika mysigt är att jag känner att jag glömmde ta bort sminket innan jag somnade igår. Men det ska jag fixa nu och sen ska jag göra i ordning lite frukost hade jag tänkt. Vi hörs senare, pussspusss / Sarah.

02.40

Hey guys. Vad är klockan? ... 02.40 är hon när jag skriver detta. Jag kom precis hem, gick själv ända ifrån stan och det var ju inte det roligaste jag gjort kan jag ju säga. Har i alla fall haft en helt okej kväll där vi dels firade ett födelsedagsbarn. Grattis igen! Nu ska jag nog stänga ner datorn och sova lite, är ju trotsallt en dag i morgon också. Söndag. Vi hörs då! Puss och kram / Sarah.

gårdagen

Hejsan bloggen! Igår hade vi riktigt kul. Det började med att vi mötte upp ett gäng snyggingar i duveholmshallen för att spela discobowling. Så vi lirade det ett tag och hade bara allmänt kul. Sedan gick vi åtta brudar hem till Josefine och skulle äta pizza samt moffa massa chips och godis. Hade en jättemysig kväll med mina bästa och här kommer ett par bilder från gårdagen. Puss, Sarah.



Kallt

Hej alla snygga människor!

Jag kan börja med att jag tycker att det är förbannat kallt idag, jag känner inte ens mina händer. Helt galet! Menmen, det kommer ju bli kallare, usch. Dagen har varit bra tycker jag och ikväll kommer den bli bättre kan jag lova! hihi.

Men i alla fall, så ska jag åka till Stockholm någon dag snart och köpa mig en jacka, för det behöver jag faktiskt nu. Jag har en kort Peak, det blir jättekallt. Så funderar lite på olika jackor, men jag kan inte bestämma mig! Så hjälp mig gärna och säg vilken av dessa som ni tycker är köpvärda =)

Här är jackorna, det är bara att tycka till om dom

Blå Canada Goose


Svart Canada Goose


Svart Fjällräven 
 
Pussar från Julianna! ♥



godnatt


Sådärja! Nu har ögonen sagt sitt tror jag. Dem blir bara tyngre och tyngre. Ska väl stänga av datorn och sova då. Lika bra! Vi hörs imorgonbitti förhoppningsvis. Då är det fredag! Det gillar vi. Puss och kram och godnatt / Sarah.

Sälen


Hej på er alla, Julianna här!

Hoppas ni mår bra, för det gör jag idag. Denna dag har varit ganska lugn, i skolan var det bara datorkunskap och foto. Ganska skönt faktiskt. Efter skolan drog jag och Emma till min mamma och sen käkade vi på stan och bara myste. Efter ett litet tag så ringer Emma upp mig när jag är på väg hem, då berättade hon att jag ska med henne och hennes familj till Sälen innan sportlovet. Ni skulle bara sett min reaktion, jag blev hur glad som helst, och det är jag fortfarande kan jag säga! Det kommer bli grymt kul, jag har längtat sen förra vinterna att stå på brända och bara köra. Så efterlängtat! hihi.

Nu ska jag inte säga så mycket mera, ska kila ner snart och kolla på en skräckfilm med mamma och till det blir det pepsi och någe gott. Det blir mys. Ha det bäst så länge! Pussar! =)

beat it


Så grymt! Så bra! Åh! Jag får rysningar! Ni har säkert sett det men det tål att kollas på igen. Josefine har lärt mig dansen och alla andra brudar kan den också... nästan, snart! Haha. Lovar att Beat it kommer bli nya Boom Boom Pow(Vi har grymmaste dansen till den, hahaha) precis som Caroline sa till mig... Borde nästan filma när vi dansar! Det måste jag fixa, hahaha. Pussar / Sarah.

old pics

Pics; Sarah


Hejsan! Tänkte bara meddela läget, va. Sitter i sängen och lyssnar på musik och kollar på gamla foton som jag fotat. Det som spelas just nu är Sum 41 - With me, grymt bra låt! Förut kom mamma in med mina kängor jag beställt, från H&M ni vet? Dem är riktigt snygga, men förstora! Åh, vad ledsen jag blev. Jag ska skicka tillbaka dem och sen får jag se om jag beställer ett par nya fast i storlek 39 eller om jag köper ett par andra skor. För dem ser så jäkla stora ut! Riktiga båtar! Haha. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag fortsätta att kollar på foton, lyssna på musik och mysa med min katt Lillen. Han har bosatt sig i mitt rum tror jag. Ligger här dygnet runt förutom när han äter mat. Puss / Sarah.

mackaroner och falukorv

Hejsan bloggen. Sarah här. Idag mår jag bättre och jag ligger just nu i sängen och kollar på andra avenyn och gossip girl. Så skönt! Har nyss ätit lite mackaroner och falukorv, mumsy. Imorgon är det fredag, fredagen den trettonde till och med. Då har jag tid hos sjuksköterskan klockan tio. Får se om jag klarar mig att komma därifrån utan någon speciell sjukdom eller något annat trots otursdagen. Haha. Vi hörs lite senare, puss och kram.

ensam


Jag är trött. Jag är ledsen. Jag förstår inte och jag orkar inte. Vad? Varför? När? Hur? ÅH! Jag kommer inte glömma, hur mycket jag än vill. Jag låter tårarna rinna, men du är fan inte värd det... Jag känner mig ensam. Men varför vet jag inte? Jag är omringad av fina personer. Det är jag verkligen. Men jag antar att alla har känt såhär, att man inte kan andas... Någongång i alla fall.

Ni kommer höra av mig mer imorgon. Då är det torsdag. Bara två dagar kvar till helg. Jag kommer nog känna mig lite bättre. Förlåt, men jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Ha en mysig onsdagskväll, puss och kram / Sarah.

myskväll

Pics; Sarah



Bilderna visar lite av min kväll. Mys med ljus och mys med katten +familjen. Vi har kollat på den senaste Johan Falk filmen som var riktigt bra men ett bättre slut kunde det faktiskt ha vart. Menmen, imorgon är det onsdag(redan!!) och den första lektionen vi har gör vi ett tv-program på. Jag och Josefine är reportrar så vi ska ut på ett litet uppdrag imorgon. Hehe. Det är faktiskt kul! :) Nu ska jag nog sova, vi hörs imorgon. Puss och godnatt / Sarah.


Bad Romance


Lady Gagas nya hit, skapligt bra faktiskt, en riktig festarlåt. Alltid lika kul! Pussar från Julianna! =)



röd


Jag sitter och knarkar Kent's nya album. Och som Julianna redan sagt, fan så bra dem är! Längtar tills vi ska se dem live /Sarah.

marked shoulders



Nu har jag vart i farten med nitarna igen! Tre nitar på vardera axel, på min kavaj fick det bli. Blev ju riktigt bra! Älskar att vara kreativ. Next thing to do är en himla massa paljetter på min svarta tajta klänning. På axlarna då också. Blir nog helgrymt / Sarah.

skola

Pic; Sarah

Tjatjatja! Sarah här. Kom precis hem från skolan som har vart förjädra soft idag måste jag säga. Vi har i stortsätt bara suttit vid datorn och lyssnat på julmusik. Hihi... Ja, det var jag som satte igång (a) Men alla andra hängde på, grymt bra! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag kommer nog sitta här i min säng och smaska på mitt och Juliannas godis ett bra tag. Sen ikväll blir det i alla fall en sväng till gymmet. Äntligen! Det var meningen att vi verkligen inte skulle låta det rinna ur sanden.. Men vad hände? Haha. Ikväll drar vi dit i alla fall!

lista


Hej bloggen! Eftersom vi inte har uppdaterat någonting idag så får ni en randomlista som vi svarar på. Vi hörs imorgon. Puss!

Namn: Sarah och Julianna
Piercingar: I öronen? Om de räknas?
Tatueringar: Inga! Men det kommer, det kommer
Längd: båda ligger mellan 1.74-1.76
Hårfärg: Brunett så hett
Motto: Sarah - Våga vara lite frän! Julianna - Försök att ha så kul som möjligt hela tiden! 

Kär? Sarah - Nej. Julianna - vet faksikt inte...
Önskar du att du bodde någon annanstans? Sarah - Ja och nej. Litet är mysigt men jag trivs bland folk, då drar jag till pappa i Norrköping. Hehe. Julianna - Nja, Katrineholm och Stockholm blir bra sålänge!
Vilket schampoo använder du? Det som står i duschen
Vilken parfym använder du? Just nu använder båda Avril Lavignes - Black Star
Vad är du rädd för? Sarah - Mörker. Julianna - Skräckfilmer, även fast jag är ett stort fan av det!
Gillar du att tvätta? Sarah - Kan svara på det när jag vet, haha. Julianna - Nej, bara resultatet som jag gillar!
Gillar du berg-och dalbanor? Vi älskar det!

Senaste...
Filmen du hyrde: Kommer inte ihåg, hehe. Julianna - My bloody Valentine
Filmen du köpte: Köper oftast inte filmer.
Låten du hörde: Beyoncé - Halo. Julianna - Takida - The Things We Owe
Låten du laddade ner: Kommer inte ihåg. Längesen.
Personen du ringde: Sarah - Mamma. Julianna - Same here. 
Personen som ringde dig: Våra pappor
TV-program du såg: Fotbollsgalan

Favorit...
Låt: De vi lyssnar på är alla våra favoriter.
Sport: Dans
Kläder: Sarah - Leggings. Julianna - Jeans 
Skor: Klackar och tygskor
Serie: Sarah - Just nu? Alla vampyr serier! Julianna - Massa olika varje kväll.

Har du någonsin...
Gråtit över en kille? Ja
Gråtit över en flicka? Ja, en flicka som var/är en vän i så fall
Varit i slagsmål? Nej
Blivit arresterad? Nej

Antal...
Gånger du vart kär? Sarah - På riktigt? Noll. Julianna - Två
Gånger ditt hjärta brustit? Sarah - En
Hjärtan brusten pågrund av dig? Pass!
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Sarah - Ganska många faktiskt. Julianna - Bästa Emma Janelund och även flera.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Många gånger

Vad har du gjort idag? Vi har vart med varande och käkat nudlar, samt godis
Brukar du svära mycket? Det kommer endel fula ord ur våra munnar, ja
Vad har du på dig? Sarah - stor tröja, pyjamasshorts, trosor och sockor. Julianna - Trosor, Bh, Linne och Mysbyxor.
Var har du ont? Magen!
Vad ska du göra ikväll? Sova sova sova
Håkan Hellström eller The Ark? HÅKAN!
Är du glad nu? Jajemen, vi är alltid på topp... Nästan
Var du glad igår? Japp!
Vad dansar du till? Musik
Stockholm är...? Fint, bra, åh.. Vill flytta! Julianna - Min hemstad och min framtidsstad!
Kan du sjunga? You tell us ;)


till nyår

Det är lika bra att vara ute i god tid när det gäller klänningar till nyår. Anntingen panik-köper man någon dagen innan eller så beställer man för sent från internet och klänningen kommer inte förrän veckan efter. Vi som älskar klänningar har redan börjat leta och här är våra favoriter än så länge. Dessa kommer från Asos och Nelly.

Jag tänker: Less is more. Jag gillar när det är enkelt, men ändå detaljerat. Tänk det här med ett par snygga skor, rätta accessoarerna och lite snygg make up. Det blir nog helgrymt. Eller vad säger ni?

Jag tänker: Eftersom jag slog på "stort" förra nyår och hade på mig en gräddbakelse till klänning nästan så tänkte jag tona ner det lite det här året och köra på den lilla svarta, men för att skoja till det lite - fokus på ryggen. Till detta tänker jag silvriga accessoarer, ett par snygga heels och röda läppar!


tokio hotel - world behind my wall

Pics; Sarah


Kärlek


Hej på er alla! Hur det mås det idag då? Själv känner jag mig väldigt trött i kroppen och vill bara sova. Helgen var ganska så fartfylld, som Sarah berättade om. Men jag ska inte sova bort denna dag, det är för tråkigt. Just nu sitter jag här och bara tar det lugnt och lyssnar på KENT, underbaraste och fantastiskaste artister som finns just nu, tycker jag iaf. Om några månader så bär det av till Globen och bara njuta av Kent's musik med bästa Sarah och Emma. Jag längtar som en tok! Hihi. Ha det bra så länge! Pussar från Julianna!

tofflor

Pic; Sarah

Det är en skaplig julkänsla här hemma nu! Ljusen är tända, det luktar glögg och jag har gjort en julmusik-lista på spotify som vi lyssnar på här hemma. Tofflorna på bilden värmer mina fötter och Lillen(min katt) ligger bredvid mig och snarkar. Jag vet, det är bara.. Få se här... åttonde november. Men det går inte att motstå. Vissa säger att julen är överskattad och det är den till en viss del, det håller jag med om. Men jag kommer alltid tycka att det är lika mysigt! Puss / Sarah.


discokula

Pics; TheCobraSnake


Hej bloggen. Blir lite senare uppdatering idag. Jag och Julianna har softat hela förmiddagen slash eftermiddagen och bara sovit samt tagit det lugnt. Ätit frukost i form av äggmackor också. Riktigt gott! Helgen har vart helt okej kul. I fredag var vi i Sköldinge som sagt och festade med roliga personer. Igår drog vi efter lite om och men hem till Ludvig och softade med ett gäng. Väldigt kul! :) Efter att Julianna drog hem för någon timma sen så började jag städa litegrann, tände ljus och så vidare. Det resulterade till en glad mamma!!! :)
Idag är det farsdag och min pappa kunde ju inte fått en bättre present. En son! Jag har blivit storasyster, hihi. Välkommen till jorden lillebror - vi ses snart. Puss och kram / Sarah.

wallander

Hej bloggen! Gah, så kul vi hade det igår. Mycket trevligt var det. Tack alla!
Idag är det lördag och jag blev precis ensam hemma. julianna åkte hem, mamma åkte till jobbet och Fredrik hem till sig. Så jag ska tända lite ljus i vardagsrummet nu och mysa till en wallander film. Med ostbågar.. Och cola! Gud så gott. Vi hörs senare. Puss från Sarah.

Nu Måste Vi Dra

Pic; Emma
sommaren 08
Nu är jag så rastlös så jag inte vet vad jag ska göra! Så det är nog lika bra att plocka ihop kläderna och sminket och bege sig hem till Emma och sen vidare till Sköldinge! Nu slår vi klackarna i taket!

Pussar på er / Julianna!

party like a rockstar

Japp, Julianna har sagt det men det är värt att nämnas igen. IKVÄLL ÄR VI PÅ! Sköldinge med snyggt folk är det som gäller.
Party like a rockstar!! Och eftersom snyggJulianna drog upp en bild på henne själv gör väl jag också det, en halv i alla fall. Haha.
Vi hörs imorgon! Puss och kram / Sarah. Här får ni en grym låt föresten, hahahaha.

Party Up!

Julianna.
En bild på mig Julianna, för er som inte vet vem som är vem av oss. Sarah lär ni nog se någon gång också. =)


Heeeej Julianna här! Idag är jag faktikst på jättebra humör, jag vet inte vad det kan vara. Att det är helg? eller att vädret är så fint? Vad skulle ni gissa på? ;) Ialla fall har dagen gått rätt så fort tycker jag, eller har egentligen har hela veckan rusat iväg bara. Skapligt skönt! Idag, eller ikväll då sker det ganksa mycket faktikst. Först ska jag duscha, gå ut med Lillemor(min hund) och sen städa mitt rum, det är lite av sakerna som ska göras hemma. Sen blir det att åka hem till Emma och sen vidare till Sköldinge med lite snyggt folk, och det är där partyt håller hus! Jag tror att kvällen kommer bli riktigt bra, hoppas jag på i alla fall! Vi hörs igen när jag är nära en dator. Ha en underbar kväll alla, för det ska jag ha! Pussar och kramar! ♥


black


Sådärja! Efter att ha kollat runt på, ja - i princip alla skoaffärer som finns på internet så fick det bli dem där kängorna från H&M i alla fall. En tokbillig klänning också. 99kr! Kaaaa-ching!! Bara att vänta någon vecka så kommer dem hem till mig. Lääängtar! Puss Sarah.

Juste, strumpbyxorna. Haha, dem var jättecoola när dem väl satt på benen! Like it!! Ni kan få se bild imorgon, för nu är jag fastklistrad i sängen resten av kvällen. Mycket skönt!


nötter och choklad


Hej bloggen! Sarah här. Kom nästan precis in från det regniga vädret. Efter skolan gick jag till stan för att träffa mamma, vi skulle ju kolla efter skor. Men hittade inga! Om Katrineholm skulle införskaffa en DinSko så skulle man ju nästan inte behöva åka någon annanstans och shoppa... Men bara nästan, haha. Jag fick i alla fall med mig ett par strumpbyxor med mig hem som jag är lite osäker på om jag kommer tycka om. Får se när dem sitter på. Och skorna då, jag ska ta och leta upp ett par på internet nu. Är ju sugen på dem där kängorna från H&M. Annars fick vi bara med oss någon god bakelse var med nötter och choklad som smälter i munnen, samt en daimtårta. Haha, det blir en mamma-dotter kväll framför tvn ikväll. Mysigt!

skor

Godmorgon bloggen. Är i full gång att välja kläder och försöka fixa mig skapligt i alla fall. Snön faller utanför fönstret fortfarande. I love it!! Klockan åtta ska jag kila iväg till skolan och efter den så kommer jag dra ner till stan för att köpa skor och förhoppningsvis någonting mer. Hihi. Ska lämna in alla min klackskor också, haha. Han får mycket jobb att göra... Ska fortsätta lyssna på fina TRJA och kleta på lite mascara. Vi hörs i eftermiddag eller ikväll. Puss och kram / Sarah.

the red jumpsuit apparatus - face down(acoustic)


Med denna låt och min sovlista på spotify säger jag godnatt för idag. Sov gott så hörs vi imorgonbitti. Pusspuss / Sarah.

Brejk

Pic; Sarah

Såg att Julianna skrev att hon och Emma ätit kladdkaka dem nötterna. Skapligt sugen jag blev!!! Men jag har en Brejk som ligger och väntar på mig i väskan, mumsyyy! Ska mysa vidare med ljusen nu, puss och kram / Sarah.

Första Snön Är Alltid Vitast

Bästa vän Emma
Hejsan alla! Just nu sitter jag här med min bästa vän "snyggingen" även kallad, alltså Emma! Vi har precis bakat en kladdkaka och ätit den med faktiskt, inte lik oss alls, haha! Så vad har hänt idag då? För min del har dagen varit rätt lugn, men lite seg eftersom att vi nästan inte gör någonting i skolan. Men snart kommer väl alla prov, läxor och allt sådant kul. Jag bävar redan. Men det är sånt som händer. En sak som var lite mysigt, i alla fall enligt mig, det var att det snöade ute idag för er som inte har sett det än, haha. Så mysigt tycker jag, äkta "film och mys väder ", bara ligga och kolla på film och gotta sig.

Ja men vad händer nu då? Vi ska väl bara ta det lugn och kolla på en film och mysa, för det gör vi bara om det snöar ute, haha. Nej nu är jag för trött, lika bra att kila säger jag bara. Men ni får ha det så bra, så hörs vi snart. Pussar från Julianna!

nitar




Detta som mest såg ut som en julgardin(okej, det kanske den gör nu också när den bara hänger) innan, pimpade jag upp med lite nitar. På u-ringningen och över fickorna. Blev ju ganska bra tycker jag och det är lite skönt att känna sig kreativ. Hehe. Gör det du med! Det du behöver är nitar, som jag tog från mitt nitbälte. En tråkig klänning och lite fantasi. Voila! / Sarah.

snööööööö

Pics; Sarah. Förra vintern.


Jag ser det snöa, jag ser det snöaaaa! Iiiiih, vad mysigt. Även om jag är en riktigt sommarmännsika och jag älskar allt som har med värme att göra så måste jag säga att första snön-känslan är så mysig! Nu sitter jag i min säng, har precis tänt några ljus och tagit på mig sockorna. Det doftar mat i hela huset och jag kan inget annat än bara längta till julafton. Haha, galet! Puss från en glad Sarah :D

Jag Längtar Till Sommaren

Pic; Emma
sommarbild
Hejsan på er. Julianna här förstår ni! Gör ett litet inlägg nu, bättre sent än aldrig, eller vad är det man säger? hehe. Den här bilden jag har lagt in, det är på mig och Sarah, fy vad jag vill ha sommar... Bara att fortsätta att längta till allt det härliga. Mmmh!
Ja, i alla fall, idag har dagen mest bestått av skola och mycket skratt. Speciellt på matten! haha. Lite senare på dagen drog jag till Nypan (Nyköping) och softade lite, skaplig skönt!

Nu sitter jag här vi datan och nööööter musik och äter knäckemackor, härlig blandning! haha.
Nej, nu ska jag nog snart lägga mig i sängen och sova för jag är sjukt galet trött. Ha det bäst, pussar! ♥

pussmun


Hejsan! Har inte haft tid eller ork för bloggen idag faktiskt. Men sånt händer ju det med. Just nu gör jag inte så mycket, kom ut ur duschen för en stund sen och nu har jag tagit på mig myskläderna, tänt massa ljus och bäddat ner mig i sängen. Mycket skönt måste jag säga! Jag ligger och kollar på lite saker, kläder, skor och så vidare på internet också. Hittar massor som jag vill köpa hem!! Dels den här telefonen, har alltid velat ha en. Så coola ju. Klackskor-modell finns ju också. Den vill jag med ha :D
... Ska fortsätta leta lite nu! Godnatt, puss Sarah.

takida - the things we owe


Vi börjar dagen med en låt. En riktigt skön sådan... Vi sitter mycket vid datorn idag, så det kommer säkert lite uppdatering från skolan med någon skön photo-booth bild. Det låter la bra? Klart de gör! Vi hörs, Puss!

trötta tjejer


Hejsan. Nu är det första gången idag som vi är tillsammans vid en dator, så nu kan vi blogga ihop. Vi har vart på dansträningen sen klockan sju och sedan tog vi en promenad hem. Nu väntar Julianna på skjuss hem och då blir det filmkollning och äta godis för hennes del. Jag själv ska ta en kvällsmacka och kolla på Ice Age 3. Vi är sjukt trötta, så det får bara bli ett kort inlägg. Vi hörs imorgon. Pussar från oss!

foto-runda? jatack!

Pic; Sarah. Dags för en foto-runda kanske? Vi har inga bilder!

Hej bloggen. Skapligt vad kallt det är ute. Jag är jättetrött och har ingenting att säga. Som den vampyrnörd jag är så ska jag kolla på Twilight nu och äta choklad, har precis ätit pizza också... Igen... Jag skulle ju vara nyttig! Kommer sluta med att jag rullar fram. PUSS, Sarah!

terapi mot snoozning?

Hinner bara skriva några rader nu, för finns det terapi mot snoozning tror ni? Har legat och tryckt på den där förbannade knappen i en timma nu! Mycket medvetande om att jag kommer få stressa ihjäl mig. Måste skynda mig in i duschen och sedan fixa mig lite snabbt för att gå till skolan. Har helt galet skitigt hår, haha. Vi hörs senare, Puss Sarah.

hjärta


Hey you! Det här blir sista inlägget för min(Sarahs) del idag. Jag är så himla trött så jag ska gå och borsta gaddarna och sedan bädda ner mig i sängen för ett eller två avsnitt av The Vampire Diaries. Imorgon är det skola som gäller, har helt okej lektioner men slutar rätt sent... Om jag inte misstar mig, har fortfarande inte fått in tiderna i huvudet. Vi hörs imorgon, PUSS!

ljus

Pics; Sarah


Jag instämmer med Julianna, i förra inlägget. Idag blir det en riktig mysdag. Har precis städat upp lite i mitt rum, tänt några ljus och satt på lugn och skön musik. Mamma har beställt pizza också. Grymt gott med grymt onyttigt! Har var alldels för onyttig den här veckan och inte har jag tränat heller. Får ta igen det nästa vecka, då duuuu.


MYSDAG

Jag och Sarah förra hösten
Hey! Julianna här och mitt första inlägg, lite stolt är jag allt, haha. Jahapp vad händer idag då? eller nu kanske man säger "vad händer ikväll" klockan är ju faktiskt tre och tiden har bara sprungit iväg och jag har inte hunnit göra någonting idag. Kanske för att jag sov till tolv, halv ett. Men det är sånt som händer ibland om man lägger sig lite för sent. Men shit the same, det är ju lovets sista dag då ska man inte göra någonting, bara ta det lungt. I alla fall enligt mig!

Men lite saker ska jag nog hinna med att göra, t.ex kolla genom lite prov som vi ska ha nästa vecka i skolan, men det är ingen brodska med det inte. Tur att man går Media säger jag bara, det är jätteskönt. Nästan inga läxor men ändå lär man sig mycket! Låter bra eller hur? Men aja, nu ska jag väl sätta på någon skräckfilm och tjata på min pappa att han ska åka och köpa lite godis och cola till mig. Mums! Lika bra att jag springer ner och tjatar lite. Pussar! ♥

bubbel




Håller på att tappa upp vatten så detta är vad jag ska göra just nu, plus en ansiktsmask och lite bokläsning. Skönt! Puss Sarah.

första november

En bild på båda oss som Emma har fotat, lite mer än ett år sen. Love it!

Hejsan bloggen. Sarah här igen, måste försöka få Julianna att skriva något inlägg, haha. Igår hade vi faktiskt riktigt kul måste jag säga. Vi var först några tjejer hemma hos Emma helt ovetande om vart vi skulle senare. Men efter några samtal var det fixat och vi hamnade någonstans på norr. Vi var där ett tag, men allting slutade med lite x-box spelande hemma hos en kompis och jag och Julianna kom inte hem förrän halv fyra på morgonen. Helt okej kväll!

Idag då, söndag, första november. Julianna drog hem för lite mer än en timma sen och jag har bara legat och degat i soffan med ostbågar och sprite. Nu sitter jag på den gamla vanliga platsen, sängen, och äter choklad som mamma var gullig och kom in till mig med. Blir väl att bara ta det lugnt idag med tanke på skola imorgon. En vecka lov till hade ju inte suttit fel! Eller vad säger ni?


RSS 2.0